Dagelijks archief: woensdag, 6 juni 2007

Koken is emotie, wokken is geweld

wraps1.JPGOosterse wrap

Nodig:
kipfilet
prei
tauge
paprika
ui
woksaus zout-zuur
ketjap
sambal oelek
olie
wraps
ei
geraspte kokos

Verwarm een oven voor op 180 graden. Snij de kip, prei, ui en paprika klein. Verhit één eetlepel olie in een wok. Roerbak de kip tot deze gaar is. Doe de groente bij de kip en roerbak een paar minuten mee. Voeg een beetje woksaus toe (let op, niet te nat!). Maak op smaak met ketjap en sambal.
Verdeel dit mengsel over de wraps. Rol deze dicht en besmeer met een beetje geklopt ei. Leg ze in een overschaal en strooi wat geraspte kokos over. Zet dit ca 10 minuten in de oven. Lekker met Loempiasaus, Chilisaus, Ketjapsaus, Satehsaus etc