Dagelijks archief: zondag, 27 oktober 2013

Stokbrood met gehakt

stokbrood
Voor 4 personen nodig:
3 afbakstokbroden
500 gram gehakt
half zakje nasigroenten, 1,5 theelepel gehaktkruiden, koffiemelk, mosterd, ketjap en panneermeel
rode paprika in reepjes
ui in reepjes
katenspek of ontbijtspek
geraspte kaas

Doen:
Snijd het stokbrood door de midden.
Meng het gehakt met de gewelde nasigroenten, gehaktkruiden, koffiemelk, ketjap, mosterd en paneermeel. Het gehakt kun je naar smaak kruiden. Het gehakt mag iets smeuïger zijn dan wanneer je er een bal van maakt.
Het gehakt rol je uit tot een langwerpige worst die je op het stokbrood legt en plat maakt.
Dan beleg je dat gehakt met de spek, paprika, ui en tot slot de geraspte kaas.
Leg de stokbroden ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Eet smakelijk!