Koperen bruiloft

DSC01833 (Medium).JPG14 april 2006 was het zover. Kees en ik zijn 12,5 jaar getrouwd. Na rijp beraad hebben we besloten de ouders van Kees, onze beide broertjes met aanhang, onze beide peetouders en twee beste vrienden uit te nodigen. We gaan bowlen en Top Wokken bij bowlingcentrum Oostdam.

Een van de vrienden geniet van vakantie tijdens ons feest, hem zullen we later nog ontmoeten.

We werden vroeg in de ochtend verwend met een onverwacht ontbijt, verzorgd door Frans en Nel, Sander en Krista. Tjonge wat was dat een verrassing en wat gezellig. Zij hadden ook nog de voordeur versierd. Dus kregen we in de loop van die dag en de volgende dagen allerlei leuke felicitaties van mensen uit de straat!

Na deze goede start van de dag hebben de kinderen en ik nog een heerlijke appeltaart gebakken voor Kees. Ooit in den beginne vroeg Kees mij: kun je wel appeltaart bakken, anders wordt het niks met ons. Gelukkig kon ik het toen ook al!!!

In de loop van de middag gingen we naar Oostdam. We vonden het heerlijk om met deze mensen om ons heen het feest te mogen vieren. We zijn enorm verwend met mooie kadoos. Het was fijn om iedereen te kunnen spreken en om na het bowlen met elkaar heerlijk te eten. Bij het bowlen was de winnaar Mirjam. Evaline en ik hadden verloren. voor Evaline was de bal wel wat zwaar om te rollen hihi.

Het wokken hadden we nog niet eerder gedaan, maar bleek wel heel erg lekker te zijn. Groente in de boullion klaar maken en vlees op de bol in het midden van de wok. Jammie. heerlijk. Voor we naar huis gingen hebben we de gasten nog een rozenkwarts-hart kado gegeven als dank voor alles. En voor alle kinderen was er ook iets leuks.

Een fantastisch feest om met heel veel plezier op terug te kijken. En nu gaan we ervoor: op naar de volgende 12,5 jaar!!!

Kijk voor alle foto’s hier.