Week 26



Blijkbaar hebben we deze week wel heel veel lekkers gegeten!
Het ontbijt in de zon met zomerfruit is echt een cadeautje in de ochtend.
Om te vieren dat ik de sleutel kreeg van de praktijkruimte die ik mag huren aten we tussen de middag een visje.
Mijn vriendinnen kwamen langs voor onze eens in het kwartaal bijklets-moment. Geen taart gemaakt voor bij de koffie, wel een bakje met allerlei verschillend fruit.
Kees maakte voor het avondeten een ei-wrap. Deze is zo lekker maar ook zo eenvoudig om te maken. Voor de kinderen een beetje krieltjes erbij.


Wat was het heerlijk in het bos. De warme zonnestralen werden wat tegen gehouden door de bladeren van de prachtig groene bomen. En een stukje geprobeerd, maar het ging echt super goed… lopen op blote voeten. Lang lukte dit niet vanwege teveel pijn, maar mijn lijf is zich zo aan het herstellen, dankbaar, blij, trots en verwondering.

Bij mijn werk in de vijver prachtige bloemen, die vroegen om vast gelegd te worden.
In de tuin ook eindeloos veel bloemen, de Lathyrus is volop in bloei en wat ruikt ze lekker. Ook de lavendel staat er zo mooi bij. De tuin hou ik met dit warme weer goed nat, zodat er niks gaat uitdrogen.

Yehaa… de website is klaar. Wat is het mooi geworden. Wat heeft Kees hard gewerkt hiervoor.
Zo dankbaar, trots en blij. Zo benieuwd of dit echt zo mooi mag worden als waar ik van aan het dromen ben. Kijk maar op www.marlinq.nl dan begrijp je mijn enthousiasme vast.