Foute dag

DSC02022 (Medium).JPGRust Regelmaat Reinheid
Jaja daar moet voor mij een dag uit bestaan. Dan gaat het lekker met mij en dus gaat het dan ook goed met de kinderen en het huishouden, de boodschappen en alle andere leuke of minder leuke dingen die in het leven voorbij gaan.

Nou vandaag was het er NIET. Het was echt zo een foute dag.
Zo een dag die begint met het niet aflopen van de wekker. Te laat wakker.
En wat doe je dan. Met de buren de afspraak dat de kinderen op tijd op school gebracht zullen worden. Dus… snel snel ieder wakker maken, aankleden en brood geven.

Dan zijn ze alle vier op tijd op school belandt en zit ik nog even na te schudden. Pfff… tijd voor mezelf. Maar niet te lang, ik had nog veel dingen in mijn hoofd en die zullen moeten gebeuren, en wel echt en alleen vandaag. En ik ben ook nog zwaar ongesteld geworden dus extra sjagarijnig en drammerig.

Ik begin bij het verschonen van de bedden en het ophangen van de eerste was die vandaag gedaan was.

Dan ga ik de spullen bij elkaar zoeken die naar de afval gebracht moeten worden. Dan rijdt ik er heen en pak daarna gelijk de Digros. Wat is het daar druk, en wat heb ik een lange lijst. Ik kom er bijna niet doorheen. Ik maak nog een praatje en weg is mijn tijd. Ik moet op tijd weer bij Evaline zijn.

Na een rustige lunch heb ik in mijn hoofd dat ik Tim op de fiets naar de speeltuin moet brengen. Dan kan ik vanmiddag als Isa en Evaline mee gaan om Tim te halen gewoon op de fiets. Er is een groot parkeerprobleem rond die speeltuin en zeker als er zoveel kinderen tegelijk opgehaald moeten worden. Dus zet ik Tim op mijn fiets, net als Evaline en breng hem weg. Met een handdoek, zwembroek en goed ingesmeerd voor de zon.

Maar aldaar blijkt dat ik niet een handdoek moest meenemen, maar wel drinken. Ik snel het dorp in voor drinken. Deze nog gauw naar de speeltuin gebracht en met Evaline achterop en de handdoek weer in de fietstas naar huis geraced. Om daar op tijd te zijn voor Mirjam die Isa zou komen brengen.

Ik was dus te laat. Mirjam stond al te wachten. Wilde (natuurlijk op zo een dag) ook nog graag snel weg. Maar zij kon gelukkig wel op tijd vertrekken.

Iedereen is nog steeds op tijd, behalve ik.

Dan ga ik de bedden opmaken, slaapkamers stoffen en stofzuigen en jawel.. het is de hoogste tijd om Tim alweer op te halen.

Maar oke.. hoe doe ik dat? Twee kinderen op de fiets lukt me wel, maar drie… nee daar begin ik niet aan. Waarom liet mijn hoofd mij in de steek vandaag? Ik moest toch Tim zelf laten fietsen naar de speeltuin zodat ik met twee meiden op de fiets hem kon komen halen. Maar goed, ik heb de buggy en de twee meiden in de auto gezet en ben toch met de auto Tim gaan halen. Heb ergens in de regio een plek gevonden. Isa in de buggy, Evaline lopend en zo kwamen we bij de speeltuin aan. Tim vraagt zich verwondert af hoe dat allemaal op de fiets moet: drie kinderen en een buggy!!! Gelukkig het is niet nodig, mams heeft een autootje.

Thuis gekomen moet ik nog een paar klussen doen en ik zet de kinderen voor de tv, zorg voor voldoende eten en drinken en dan mag ik het huishouden afmaken.

Kees belt op dat hij te laat is om met ons mee te eten. Natuurlijk op zo een dag als vandaag. Dus ik ga alleen koken en eet met de drie kinderen.

En alweer op tijd zijn we klaar met eten en opruimen. Als Raymond komt om Isa te halen is ieder er klaar voor. Ik sprint met de kinderen naar de douche en mik ze zo snel mogelijk in bed. Want ik wil maar een ding. De hele dag al…

SLAPEN en wakker worden als dit voor bij is. Net zo als Dicky. Gewoon liggen en nergens geen zorgen meer over hebben. En dat is nu precies wat ik nu ga doen!!!

Op naar morgen, liever niet nog zo een foute dag. Enne ik ben helemaal NIET nerveus voor het tandartsbezoek morgen. Mijn vulling knalde er uit en moet morgen vroeg gerepareerd worden.

 Oke en om deze moest ik wel weer ff heel erg lachen!!!