Vrijdag

 
Wel, ik heb samen met Kees wat materialen aangeschaft om zelf kerstkaarten te gaan maken. Denk dat het wel weer een heel leuke kaart gaat worden. Straks eens de eerste maken: die is altijd de lastigste… de 79 anderen volgen daarna wel rap.
Vanmiddag een vriend van Tim opgevangen: hij had zijn huissleutel niet mee genomen naar school. Was uiteindelijk gewoon gezellig en zijn mam kwam hem om 18.00 uur weer blij ophalen.
Op de verpakkingen van Venz (hagelslag bijvoorbeeld) staat een afbeelding (augumented reality) waarmee je een spel op internet kunt spelen. Heb je een goede score dan wordt die bewaard. Vandaag kreeg Tim bericht dat hij een Goodiebag gewonnen heeft van “Berg toys” Wahaha… wat leuk voor hem!!! Als die er is zet ik dat vast op de foto!
Vanaf het moment dat er sneeuw lag heb ik deze week Tim met de auto naar school gebracht, dan Evaline thuis opgehaald en haar op de slee naar school getrokken. Er ligt hier algauw 8 cm sneeuw. Er wordt hier weinig gestrooid dus is het vooral goed op tijd van huis gaan en in de stad niet harder dan 30 of 40 km per uur rijden.
Evaline heeft de meeste Sint-stress achter zich gelaten, is alleen nog wel benieuwd hoe het Sinterklaasjournaal afloopt, dat hebben ze in de klas dagelijks gevolgd.
Evaline had woensdag een partijtje waarbij ze een workshop had van Zumba-dansen. Ze had er ook een leuk Sint-dansje gedaan.
(klik je op de onderstreepte woorden dan kom je op een relevante website)